Kvalitetssikring

add-visions huse bygges i samarbejde med Jytas A/S, der har hjemme i Galten vest for Århus. Virksomheden er Danmarks førende producent af præfabrikerede huse.

Byggeriet foregår indendørs. På den måde sikres byggekomponenterne mod ødelægggende fugt, frost og nedbør. Kvaliteten kontrolleres løbende i et tæt samarbejde mellem virksomhedens erfarne konstruktører, teknikere og håndværkere. Sammen sørger de for, at huset lever op til vores omfattende kvalitetskrav.

Når huset er færdigt, gennemgås det af en uvildig byggesagkyndig, der også udarbejder en tilstandsrapport.
Endelig kontrolleres husets tæthed med en såkaldt ”blowertest”.

Mulighed for svanemærkei
Huset kan svanemærkes. Det er din garanti for, at der er anvendt sunde og rene materialer, og at huset har et godt indeklima og et lavt energiforbrug til glæde for mennesker og miljøet. Læs gerne mere om mærknings-ordningen på www.ecolabel.dk

Ved svanemærkning kontrollerer Miljømærkning Danmark, at vores hus overholder regler og kriterier for svanemærket. Varmetabsrammen er beregnet af ingeniører i Køge Kommune. For at sikre dig den bedst mulige drift af huset har add-vision udarbejdet en brugsanvisning og en komplet vedligeholdelsesguide.

 
add-vision aps · Store Kongensgade 77A · DK-1264 København K · Tel: +45 2627 2355 · info@add-vision.dk